Referenties

Home/Referenties
TU Delft

TU Delft

Gemeente Tilburg

Gemeente Tilburg

GGNet

GGNet

Provincie Overijssel

Provincie Overijssel

Gemeente Rotterdam

Gemeente Rotterdam

's Heeren Loo

‘s Heeren Loo

Ingenieursbureau Drechtsteden

Ingenieursbureau Drechtsteden

RVOB

RVOB

Gemeente Venlo

Gemeente Venlo

universiteit utrecht

Universiteit Utrecht

Erasmus MC

Erasmus MC

Gemeente Hellevoetsluis

Gemeente Hellevoetsluis

Wat opdrachtgevers over ons zeggen

 • Gemeente Velsen
  Gemeente VelsenWe zijn zeer tevreden over de ingezette adviseur van De Lei Interim. Deze heeft de procesbegeleiding van nieuwbouw inclusief tijdelijke huisvesting van PO en VO scholen verricht en daarnaast een bijdrage geleverd aan de beleidsontwikkeling op het terrein van onderwijshuisvesting. Hiermee is de basis gelegd voor de toekomst.

  Marianne Bouw, Afdelingsmanager Maatschappelijke Ontwikkeling / Gemeente Velsen

 • In de afgelopen jaren is De Lei Interim voor mij een goede netwerkrelatie gebleken. Als interim’er ben ik dan weer potentiële kandidaat, dan weer potentiële opdrachtgever. In beide situaties toonde De Lei Interim zich daarin een integere en professionele partij.

  Frans Mourmans, Interim manager vastgoed / Interim manager zorgvastgoed

 • Gemeente Overbetuwe
  Gemeente OverbetuweDe interim'ers van De Lei Interim bieden me de zekerheid dat zaken in kundige handen zijn. Ze denken in termen van kansen en mogelijkheden, zijn creatief, inspirerend en in hoge mate doelgericht.

  René van Mil, Algemeen manager / Gemeente Overbetuwe

 • GGzEAls Directeur Vastgoed binnen de zorg heb ik niet zelden te maken met hele specifieke opgaven, waarbij ik een beroep doe op de markt voor externe ondersteuning. Daarbij werk ik graag samen met zelfstandig gevestigde specialisten; ondernemers met de juiste ervaring die weten wat er speelt. De Lei Interim heeft aangetoond deze markt goed in beeld te hebben en de juiste mensen te kunnen vinden.

  Ad Maat, Directeur Vastgoed / GGzE

 • RVOB
  RVOBSinds 2012 is het RVOB eigenaar van het Hembrug-terrein in Zaanstad. Doel is dit terrein te herontwikkelen van een voormalig defensieterrein naar een bedrijventerrein voor creatieve industrie, recreatie en toerisme, met behoud van (cultuur)historische waarden. Verschillende objecten dienen daarbij op korte termijn gereed te worden gemaakt voor tijdelijk gebruik en verhuur. Teneinde deze drukke bouwtechnische activiteiten in goede banen te leiden is De Lei Interim ingeschakeld om ondersteuning te leveren in de vorm van directievoering en toezicht. Wij zijn tevreden over de manier waarop dit is opgepakt.

  Peter Vermeer, Projectmanager / RVOB (Rijksvastgoed- en Ontwikkelingsbedrijf)

 • Gemeente BeverwijkIn de afgelopen jaren heeft de gemeente Beverwijk met succes een beroep gedaan op de diensten van De Lei Interim. Of het ging om planeconomische ondersteuning, om projectleiding voor onze binnenstedelijke herontwikkeling, om projectleiding voor de nieuwbouw van ons stadskantoor, of om juridische begeleiding, De Lei Interim heeft aangetoond een passende match te kunnen verzorgen.

  Piet Westgeest, Hoofd Ontwikkeling en Stadskantoor / Gemeente Beverwijk

 • TU DelftTeneinde onze huisvestingsprojecten goed te leiden hebben wij behoefte aan een solide vaste groep projectmanagers, aangevuld met passende externe capaciteit en expertise. De Lei Interim heeft aangetoond te begrijpen wat wij daarmee bedoelen.

  Silvy Leijh, Manager Projecten / TU Delft

 • GGNetMiddels de tijdelijke ondersteuning vanuit De Lei Interim heeft GGNet een goed beeld gekregen van de ontwikkelmogelijkheden van haar lokaties. De tijdelijk ingezette adviseur beschikte over passende ervaring in de ontwikkeling van zorglokaties, alsmede de benodigde skills om te komen tot uitgewerkte business cases. Deze vormen inmiddels de basis voor strategische beslissingen vanuit onze vastgoedorganisatie.

  Albert Verwij, Manager Vastgoed / GGNet

 • 's-Heeren LooDe Lei Interim heeft voor de nieuwe afdeling Vastgoedmanagement een interim-manager ingezet. Deze heeft de werkprocessen op orde gebracht en het team naar de nieuwe manier van werken begeleid. Ook heeft de interim-manager bijgedragen in de totstandkoming van geaccepteerde business cases. De Lei Interim heeft goed aangevoeld welk type manager in deze fase nodig was.

  Mieke Janssen, Kwartiermaker Vastgoedbedrijf / ’s-Heeren Loo

Graag bij onze tevreden opdrachtgevers horen?

Wij komen graag in contact met opdrachtgevers en interim’ers met een uitgesproken specialisatie in de branches overheid, zorg en onderwijs.

Neem contact met ons op